Post by basperalpocatt on Mar 6, 2022 14:50:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Days Bygone - Castle Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Days Bygone - Castle Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ brez oglasov ▞▞▞
▞▞▞ Days Bygone - Castle Defense 2022 version ▞▞▞
Days Bygone - Castle Defense Action gvkb
Igra v resnici nima dobrega menija v igri, saj je natrpan
Odlična igra, vendar se je zlomila in me za vedno zataknila na dan 450
Ok, predvidevam
Za začetek je igra zabavna, dovolj zabavna, da sem porabil denar za nakup nekaj paketov, misleč, da bi bila to dobra naložba. A igra zelo hitro postane grind fest in vsak občutek za zabavo se izgubi. Zdi se, da veliko dobrih ocen prihaja od ljudi, ki še niso prišli do te točke. Zdaj sem na približno 250. dnevu in ne glede na to, kakšna je bila zabava, se je pokvarilo in se mi je začelo zdeti, da je igranje naporen. V igri ni nobenega izziva, če vložite čas, boste napredovali, vendar je zelo počasna in dolgočasna.
Dokaj povprečna igra za obrambo stene z vidikom upravljanja z dolgim mletjem. Veliko je ciljev, ki jih je treba doseči v mletju in všeč mi je vidik, da lahko dobiš boljše orožje za svojega lika na steni.
Igra je nadvse zabavna... Ali ni to najbolj pomembno pri igri??? Dobri načini za izdelavo rubinov in vsakih 5 sekund na vašem obrazu ni preveč oglasov ...
Igra je lepa, vendar imam samo eno težavo, da se oglasi pogosto ne morejo naložiti in včasih se ob nalaganju zataknejo na nalagalnem zaslonu PS: Igro sem že večkrat poskusil znova zagnati, vendar se ista težava ponovi.
Je kul igra, ki jo lahko nadgradite in všeč mi je animacija, prav tako lahko dobite MPC, ki vam bo pomagal v boju. Predlagam, da je lok zelo dober, orožje zgodaj in pred 23. dnevom grem, dobim zaboj za 20 draguljev, odprem ga, dobim bazuka!
Hide 'N Seek! Δράση aiqq
Zelo poenostavljeno in dolgočasno. Nisem se mogel prisiliti, da bi igral čez 5. stopnjo, ko sem ugotovil, da je naslednje odklepanje šele pri 10. lvl.
Odlična igra, ena težava: animacija v mirovanju je preveč agresivna, maha povsod, razen tega je super
Medtem ko ustvarjalni duhovi in izpolnjujoče napredovanje poskrbijo za zanimivo izkušnjo.To se lahko hitro izgubi, po krivdi neorganizirane trgovine, ki spodbuja mikrotransakcije in ne valute v igri. Ta igra ima potencial, vendar se zaradi neprijetne trgovine počuti poceni in nemotivirano. Upam, da bo mogoče narediti spremembo za okrepitev te igre.
Mislil sem, da bi bila to kul igra za poskus, vendar me je pustil na nalagalnem zaslonu, kjer se preveriš pristnost. Dolgo sem čakal in celo odstranil in nato ponovno namestil.
Včasih sem imel rad to igro, sčasoma sem kupil možnost, da preskočim vse oglase, saj sem menil, da je to poštena cena. Zdaj je na voljo popolnoma precenjena možnost samodejnega predvajanja brez oglasov ali brezplačne alternative. Tako je treba...
Ne preveč preveč preveč prevečoooooooooooooooooooooooooooooo težka za mikrotransakcije...TODA doseganje stopnje 80 ni bil mejnik. Zelo enostavno, zgodaj postane zelo zastarel. Šefi so prijazni...vsakih..kakih..10-15 krogov dobite eno zanimivo interakcijo, ki rahlo zelo majhna, če lahko dodam...izziv. Igra gladko, ne popolnoma sovraži, samo nima spretnosti v svoji trenutni različici..to ne pomeni nerf stvari..pomeni dodaj...dodaj več, kar ne vključuje gotovine in kreditne kartice pri roki.
To je simulator P2W! Dobra igra, če želite v naslednjih nekaj urah brusiti eno samo krvavo raven, da bi dobili denar za nakup statistike, ki jo potrebujete.
Dobra igra! Igra je dovolj neverjetna, da vam ne bo dolgčas. ampak stvar je v tem, da se je zgodba ustavila. Želim si, da bi se o potovanju pojavile še kakšne besede. kot: Minilo je 30 dni... ali tako... itd.
Odlična igra za igranje in zapravljanje veliko časa. Ena majhna težava (večinoma z moje strani) so samo dolgočasne stvari, kot je pridobitev določenega števila dni za odklepanje načina ali pridobitev količine nečesa za nakup, pridobitev ali nadgradnjo stvari. Na splošno igra, ki bi jo priporočal.
Vau
Ne nalaga se in je slika slaba 0 zvezdic od 5
😎🙌😻👯👯🎅💜💜💛💛💛💚💛💚💜💛💚💚💙❤❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙👍👍👍👍👍👍👍👐👐.
V redu
Ni veliko dodatkov in ima nekaj kul pripovedi. Težko je premagati šefe brez nekaj nadgradenj. Vse in vse zelo lepo za mobilno igro.
Zabavno preživeti čas, toda razvijalec je lačen denarja in zaračunava 7 £ za samodejno igranje. Smešne cene.
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, ki naredi to igro tako kul, ampak zakaj je majhna napaka, medtem ko igram na dan 500, sovražnik ni poškodovan, zakaj sovražnika ne morem ubiti??!!🤔🤔 popravim to ok, razvijalec igre in jaz. bo ocenil 5 v redu👍👍👍😉💯
Sprva so junaki nesmiselni, razen v prostem teku, zdaj je igralec nesmiseln. Igralec lahko uroke uroke samo zato, da so ustrezni. Igra 5 zvezdic, če je bila kakšna doslednost. Še naprej bom igral, vendar se verjetno ne zavedam, da bi morali biti 2 zvezdici namesto 3. Ocene junakov so laž. Zapravil sem 110 vstopnic in edino, ko sem dobil vijolične ali zlate junake, je bilo 10. mesto. To je 11 nizov, torej 99 poskusov, če ne štejemo 10. mesta, pri 8 % in dobim 0 zlatih ali vijoličnih. In Garp je bil 7 od 11 teh. To vam prinese 1 zvezdico.
zelo počasna in dolgočasna igra
Zelo mi je všeč, vendar obstajajo stvari, ki bi se lahko izboljšale. Ena od stvari, ki mi ni všeč, je, da je napredovanje, ko pridem do 600 dni in več, postalo zelo počasno, ker ne morem pospešiti igranja samo v dnevih za previjanje nazaj, Moral bi vsaj pospešiti igranje kampanje, ječe so v redu, ne pospešene
Igra je zagotovo ena boljših in edinstvenih iger za ponovno rojstvo/previjanje v trgovini, tempo prihaja z žanrom, tako da ne morete pričakovati, da boste preleteli igro, ali je vaš rng dober ali pa seveda plačate, vendar je to mogoče rečeno za skoraj vsako drugo igro.
Zabava za nekaj ur, vendar je igra zelo dolgočasna. Raznolikosti je zelo malo in napredovanje se zdi zelo nesmiselno. Borite se za nadgradnjo, za boj proti več enakim sovražnikom, z istim orožjem. Zaradi pomanjkanja raznolikosti in precej odkrito dolgočasnega boja je to slaba igra.
Kvote za vlečenje orožja in junakov so smeti. Neuporabna legendarna orožja, kot sta dragunov in durendal, vlečejo VEČ pogosteje kot uporabna, kot sta galantin ali Excalibur. Izbral sem več kot 1200 junakov in še vedno nimam vseh odklenjenih, kar pomeni, da so nekateri redkejši od drugih in to nikjer v igri ni eksplicitno. Napredek se upočasni na plazenje okoli stopnje 1500 in če dobite smolo za prebujanje veščin, ste obtičali. Zanič, ker je igra zabavna prvih nekaj mesecev.
Precej dobro, a potem dobiš vijolično in Mana se odklene, tako da si tako op in moraš držati prst na enem mestu 10 minut naravnost za kakšen cilj, da dobiš več opcij, previješ nazaj, počakaj en dan in se vrni, potem pa to stori. ponovno. Na začetku dober, a dolgočasen zaključek, zelo kratkoročna zabava
Za začetek, super igra! Kupil sem celo legendarno orožje in junaka, da bi vas podprl. Ampak žal je to nekako pokvarilo mojo izkušnjo. Dobil sem mjolnir in ne morem si pomagati, da ne bi pomislil, da je malce premočen, ker dobesedno vse kar naredim je, da držim prst na enem mestu in vse umre. Postalo je precej dolgočasno, mislim, da je potrebno nekaj uravnoteženja
Po 100 valovih in osvežitvi igra postane zastarela. Še malo sem si ogledal različne vrste orožja. Ampak samo še naprej naključno dobivajte iste vrste. Vsi načini trajajo predolgo za napredovanje, zato se igrajte le brezglavo. Malo ohladite.
nadgradnja se zdi neuporabna, sovražnik je vsak dan močnejši, tudi prvi sovražnik, s katerim se borim, postaja močnejši.
Igra je precej zanimiva, sem v 44. dnevu in znanje je na tej točki precej spregledano. Ta mehanika je odlična, vendar je nekatera orožja nepraktična, kot sta Epic Bow in Glock, uroki niso tako odlični za uporabo, ker je Mana Recharge zelo počasen. Farming Keys and Gold ni zelo učinkovit. Na splošno je odlična igra, vsekakor jo je treba izboljšati in rad bi vedel, ali se je lroe v nedavni posodobitvi razširil
Aplikacija zahteva preveč nepotrebnih dovoljenj.
zakaj je tako težko dobiti kosti v ekspediciji, prosim, popravite to