Post by basperalpocatt on Mar 6, 2022 14:29:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina raktus ▞▞▞
▞▞▞ Heroic Epic: A Choices Game 2022 version ▞▞▞
Puikus žaidimas su gera fantazijos istorija, grafika beveik vidutiniška
Heroic Epic: A Choices Game ロールプレイング qflj
Visada mėgau tokio tipo nuotykius, iš gyvųjų akmenų knygų dienų ši istorija lengvai atsiskleidžia logiškais pasirinkimais, sutikti įvairūs personažai puikiai bendrauja. Tai nuostabu ir labai linksma, pabandykite.
Nuostabu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AČIŪ UŽ JŪSŲ KNYGAS
Tikrai prikaustantis skaitymas. Mylėk
Įtraukianti istorija. Konstruktyvi kritika, nesiekiama įžeisti: dėl daugybės prastos gramatikos, neteisingų skyrybos ženklų, nenuoseklių laikų ir paleidžiamų bei neužbaigtų sakinių kiekviename puslapyje istorija tampa daug mažiau skaitoma. (Įdomu, ar transkripcijos programinė įranga yra kaltininkas.) Po kruopštaus redagavimo ji bus verta 5 žvaigždučių.
Man patinka visi jūsų žaidimai, šis greitai tampa mano mėgstamiausiu
Heroic Epic: A Choices Game Role Playing exb
Nuostabus pasakojimas ir jūs galite pasirinkti, kuria kryptimi istorija juda, man tai patinka!
Nuostabus nuostabus nuostabus nuostabus nuostabus nuostabus
Šie žaidimai kenkia mano miego grafikui sunku sustoti, kai jį paimi. Šioje serijoje yra daug momentinių mirčių, todėl turite būti atsargūs pasirinkdami.
puikus zaidimas
Gerai, dar nebaigiau jo skaityti, bet kada ketini pridėti prie didžiojo 😱 laukiu daugiau ps. Ar galite pradėti dirbti su reindžeriu, kuris man patinka
Puiki istorija
Mga Larong Card ng Solitaire Card wzzl
Puiki istorija, patiko iki galo. Norėčiau, kad būtų daugiau.
Heroic Epic: A Choices Game ロールプレイング qflj
Mylėk
Heroic Epic: A Choices Game Juegos de rol nltw
Labai šaunu...
Norėčiau, kad 2 dalis būtų puikiai perskaityta
Gera ir paprasta viduramžių fantastikos istorija. Geras skaitymas, bet ne išskirtinis. Turėti spragų ir siužetas neįsivaizduojamas. Istorijos patikimumo labai trūksta. Kulminacija negali patenkinti smalsumo, kurį sukelia istorijos pradžioje. Lotas lieka nepaaiškinamas, o tai pražudo pramogą. Apskritai geras. 3 žvaigždutės.
Gražios netikros 5 žvaigždučių apžvalgos, kvailos
Gerai. Gerai parašyta
Kad ir ką pasirinkčiau, aš negaliu gauti aukščiausio rango 7 skyriuje. Ištaisykite šią klaidą.
herojus, norėčiau, kad tai būtų begalybė
Epinis
Puiku
Įspūdingas pasakojimas... Patiko kiekviena jo dalis.
Puiki istorija iki šiol!
Tai gali būti labai malonaus nuotykio pradžia. Baigęs pirmąjį skyrių, man smalsu sužinoti, kur tai link.
Nuviliantis Delight Games bibliotekos papildymas. Pastaruoju metu pagal šią grupę išleisti žaidimai yra nerangūs, prastai parašyti ir jaučiasi pusiau iškepti. Skirkite laiko savo darbui nušlifuoti, kad tuo pasitikėtumėte ir didžiuotumėte. Čia yra PUIKI istorija, kuri nusipelno daugiau laiko, kad ją būtų galima iki galo išsiaiškinti.
Puikus fantastinis skaitymas.
Nuostabu
Sergantis žaidimas
Kol kas tai labai gerai, nepaisant kai kurių smulkių rašybos klaidų.
Puikios istorijos